Katılımcı Bütçe Gönüllü Başvuruları Devam Ediyor

Katılımcı Bütçe-Benim BÜTÇEM 2023’e hazırlanıyor. Tüm Şişlililer çalışmalara katılabilmek için gönüllü olabiliyor.

Katılımcı demokrasinin en somut adımlarından biri olan ve Şişli’de geçen yıldan beri uygulanan Katılımcı Bütçe-Benim BÜTÇEM’in 2023 çalışmaları başladı.

Bu yılki çalışmalar kapsamında 20 – 29 Haziran 2022 tarihleri arasında Esentepe, Fulya, 19 Mayıs, Meşrutiyet, Halaskargazi, Teşvikiye, Harbiye, Cumhuriyet, Duatepe, Merkez, Bozkurt ve Yayla mahallelerinde belirlenen noktalara Benim BÜTÇEM stantları kurularak, Mahalle Bütçe Komitesi için gönüllü broşürleri dağıtıldı. Şişlililer katılımcı bütçe bilgi aldı, mahalle temelli çalışmalara katılmak isteyenlerse gönüllü adaylık formlarını doldurarak, başvurularını yaptılar.

Şişli Belediyesi Komşu Masa gezici ekip tarafından da Şişli’deki taksi durakları ve kahvehanelere afişler asıldı. Şişli’nin 25 mahallesinde esnafa bilgilendirici broşürler dağıtılmaya başlandı.