Fikirlerinizi Önemsiyoruz

Anketler Benim Bütçem sitemizden de yapılabiliyor. Amacımız katılımı en yüksek seviyeye çıkarmak ve ortak akıl arayışımızı genişletmek.

Yuvarlak masa toplantılarında tüm eğilimleri, farklı bakışları, önerileri her katılımcının dolduracağı anket formlarıyla belgeleyecek ve süreci katılımcı demokratik yöntemler ve şeffaflık ilkeleri ilkeleri doğrultusunda sürdüreceğiz. Bu toplantılara çeşitli sebeplerle katılamayan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve aktif vatandaşların görüşlerini ve önerilerini almak amacıyla anket formumuzu Benim Bütçem sitemizde de paylaşıma açıyoruz ve geri dönüşlerinizi bekliyoruz. Amacımız katılımı en yüksek seviyeye çıkarmak ve ortak akıl arayışımızı genişletmek.