Katılımcı Bütçe Etkinlikleri

17 Temmuz 2022, Pazar
Şişli İlçesi

Benim Bütçem Mahalle Toplantıları Başladı!
2022 yılı çalışmalarımız kapsamında düzenlenecek Benim Bütçem mahalle toplantılarımız başladı.
29 Haziran 2022, Çarşamba

Şişli Bütçe Konseyi "Aylık Planlama Toplantısı" İçin Bir Araya Geliyor
Şişli Bütçe Konseyi’nin "Aylık Planlama Toplantısı", 29 Haziran 2022 tarihinde Şişli Belediyesi Başkanlık Binası Meclis Salonu’nda düzenlenecek.
01 Haziran 2022, Çarşamba

Şişli Bütçe Konseyi Toplantısı Haziran’da
Şişli Bütçe Konseyi’nin bir sonraki toplantısı Haziran ayında, Şişli Belediyesi Başkanlık Binası Meclis Salonu’nda düzenlenecek.
24 Mayıs 2022, Salı

Katılımcı Bütçe Çalışma Grubu Toplantısı Bu Ayın Sonunda
Şişli Kent Konseyi Katılımcı Bütçe Çalışma Grubu ve Şişli Bütçe Konseyi’nin temsilcileri 24 Mayıs 2022 tarihinde toplanacak.
14 Mayıs 2022, Cumartesi

Mahallelerin İstekleri İle Düzenlenen Kültür Turları Devam Ediyor
Kültür turlarında son olarak Ayvansaray-Balat-Fener turu 14 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşti. Rehberli tura komşularımız yoğun ilgi gösterdi.
03 Ağustos 2021, Salı
Eskişehir

Eskişehir Mahallesi Benim BÜTÇEM için Buluştu
Şişli’nin 25 mahallesinde düzenlenecek Katılımcı Bütçe-Benim BÜTÇEM toplantılarımız devam ediyor.
03 Ağustos 2021, Salı
İzzetpaşa

İzzetpaşa Mahallesi Benim BÜTÇEM için Bir Araya Geldi
İzzetpaşa Mahallesi Benim BÜTÇEM Mahalle Toplantımız Doğan Cüceloğlu Parkı’nda Düzenlendi
13 Temmuz 2021, Salı
Cumhuriyet

Cumhuriyet Mahallesi de Benim Bütçem dedi
Cumhuriyet Mahallesi toplantımızı 10 Temmuz Cumartesi günü, mahalle muhtarı ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'le yaptık.
13 Temmuz 2021, Salı
Teşvikiye

Teşvikiyeliler Bütçe Toplantısında Birleşti
Buluşmaya Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Teşvikiye Mahallesi Muhtarı Suzan Bektaş da katıldı.
09 Temmuz 2021, Cuma

Halide Edip Adıvar Katılımcı Bütçe için Bir Araya Geldi
Benim BÜTÇEM Mahalle toplantılarımızın on birincisini Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde düzenledik.
06 Temmuz 2021, Salı

Gülbahar Mahallesi Benim BÜTÇEM Dedi
Şişli sakinleri “Benim kararım, Benim BÜTÇEM” diyerek mahallelerde bir araya gelmeye devam ediyor.
01 Temmuz 2021, Perşembe
Duatepe

Duatepeliler Mahalleleri için Bir Araya Geldi
Benim BÜTÇEM çalışmaları kapsamında düzenlediğimiz mahalle toplantılarımız devam ediyor.
30 Haziran 2021, Çarşamba
Merkez

Mahalle Toplantılarımız Devam Ediyor
Benim BÜTÇEM toplantılarımızda komşularımızla Merkez Mahallesi'nde bir araya geldik.